Kukurydza grillowana z masłem szczypiorkowym
Grillowana kukurydza z masłem szczypiorkowym może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, cukier, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Masło szczypiorkowe do grillowanej kukurydzy, Kukurydza na kolbie z masłem limonkowo-szczypiorkowym, oraz Kukurydza na kolbie z masłem limonkowo-szczypiorkowym.
Instrukcje
Kukurydzę moczyć w zimnej wodzie przez 1 godzinę. W małej misce, połączyć masło, szczypiorek, cukier, sok z cytryny, sól i pieprz. Ostrożnie obrać łuski kukurydzy w granicach 1 cala. od spodu; usunąć jedwab.
Pędzel z masłem. Owiń kukurydzę w łuski i zabezpiecz sznurkiem kuchennym.
Grill kukurydza, odkryte, na średnim ogniu przez 25-30 minut, obracając od czasu do czasu.