Kuchnia Owocowa
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Kuchnia z owocami może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 3. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 849 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz zmielony cynamon, śliwki, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Spróbuj Kuchnia Owocowa, German Fresh Fruit Kuchen (Maszyna Do Chleba), oraz Streusel Küchen dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj mieszankę gorących rolek zgodnie z instrukcjami producentów, dodając 2 łyżki cukru. Przykryj ciasto i umieść w ciepłym wolnym miejscu do wyrośnięcia.
Odstawić do podwojenia, a następnie uderzyć w dół i podzielić na trzy części.
Rozwałkuj kawałki ciasta na okrągło o średnicy 8 lub 9 cali.
Umieść ciasto w trzech nasmarowanych 8 lub 9 calowych patelniach i odstaw do podwojenia.
W rondlu na średnim ogniu połączyć suszone śliwki i wodę. Dusić przez 5 minut, następnie zdjąć z ognia i przykryć. W małej misce lub filiżance wymieszaj pozostały cukier i cynamon. Odstawić.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Po wyrośnięciu ciasta rozłóż puree ze śliwek na trzy ciasta. Śmietanę wymieszać, aby zmiękła i rozprowadzić na śliwkach. Pył z mieszaniną cukru cynamonowego.
Piec przez 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku, aż górne krawędzie będą złote. Przed podaniem przykryć większą ilością śmietany i cukru cynamonowego.