Kuchnia Diva Maślanka Pecan filety rybne

Kuchnia Diva Maślanka Pecan filety rybne
Przepis Kuchnia Diva Maślanka Pecan filety rybne jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym pescatarian opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka bułki tartej, sól, pieprz cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kuchnia Diva ' s Southwestern Coleslaw z kremową maślanką, Smoothie z bananem, jagodami i maślanką w kuchni Diva, oraz Kuchnia Diva Cytrynowy kurczak ze szparagami.

Instrukcje

1
Używając średniej wielkości miski, połączyć maślankę z jajkiem, 1/2 łyżki przyprawy do drobiu i 1/2 łyżeczki soli i pieprzu oraz ostrym sosem i dobrze wymieszać. Ustaw miskę aside.In Inna miska połączyć bułkę tartą lub płatki kukurydziane, mielone pekan, papryka, pozostałe przyprawy drobiu, sól, i pieprz i pieprz cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dobrze wymieszać. Filety rybne zanurzyć w mieszance maślanki, a następnie w przyprawionej mieszance okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
3
Umieść 2 łyżki oleju w dużej, nieprzywierającej patelni i umieść na średnim ogniu. Brąz filety w partiach, od 2 do 3 na raz, nie tłocz patelni. Gotować 3 minuty z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Podawać natychmiast.COPYRIGHT 2010 (c) ANGELA półka MEDEARIS, kuchnia DIVA!

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn