Kubki z Zielonym jajkiem i szynką
Zielone jajko i szynka kubki może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 13g białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz śmietanę, sól i pieprz, szynkę delikatesową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 25%. Spróbuj Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, Nadziewane Kubki Z Zielonym Pieprzem, oraz Kubki Z Kurczakiem, Zielonym Chilli I Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 12 filiżanek muffin pan.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać z porem, zieloną cebulą, solą i pieprzem; gotować do miękkości i miękkości.
Wlać bulion wołowy; ubić mąkę. Gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina stanie się kremowa i gęsta.
Każdą filiżankę muffinek wyłożyć z 1 plasterkiem szynki, aby uformować filiżankę. Łyżka około 1 łyżki mieszanki porów do dna każdej szklanki szynki. Top z czubatą łyżką sera. Lekko nacisnąć ser łyżką. Jajka i śmietanę ubić w dużej misce. Masę jajeczną podzielić równomiernie między kubki szynki.
Upiec filiżanki w nagrzanym piekarniku, aż ustawi się i złocisty, o 12 do 15 protokół. Pozostawić upieczone jajka na co najmniej 10 minut w filiżankach do muffinek.
Usuń delikatnie pociągając za ostrą krawędź szynki i podnosząc.
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce.