Kubki Mini Sernik
Mini kubki sernikowe to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 48 porcjami. Za 65 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 7G tłuszczu i w sumie 141 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cukru cukierniczego, soli, ekstraktu wanillanowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 50 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 27%, to danie nie jest takie niesamowite. Spróbuj Mini Sernik Truskawkowy Cookie Cups, Mini Funfetti Cheesecake Cookie Cups, oraz Kubki Mini PB&J dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce ubij serek śmietankowy, aż będzie gładki. Stopniowo dodawaj cukier, wanilię i sól i dobrze wymieszaj.
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Przełóż łyżką do wyłożonych papierem miniaturowych kubków na muffinki,po 2 łyżki stołowe.
Piec w temperaturze 325° przez 20-25 minut lub do zestalenia. Ochłodzić całkowicie.
W małej misce wymieszaj śmietanę i cukier cukierniczy na gładką masę; rozprowadzić na sernikach. Udekoruj owocami i / lub orzechami. Schłodź przez co najmniej 1 godzinę. Przechowywać w lodówce.