Kubki Do Sałatek Krabowych
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 1,89 zł za porcję. Mieszanka cebuli, sos koktajlowy, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kubki Sałatkowe Crab Cobb, Sałatka krabowa w chrupiących filiżankach Wonton, oraz Sałatka krabowo-ogórkowa w kubeczkach pomidorowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, wymieszać razem kraba, majonez, pietruszka, cebula, i cukier, aż dobrze połączone.
Dodać sól i pieprz do smaku, następnie schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Ułóż sałatę na dużym talerzu.
Miejsce około 2 łyżki. mieszanka kraba na środku każdego liścia. Top każdy z plasterkiem awokado, o 1/8 łyżeczki. sos koktajlowy, klin cytrynowy, sól i pieprz do smaku.
Przygotuj się do przodu: przygotuj się przez krok 1 i schłodzić, pod przykryciem, do 1 dnia.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.