Kubki Deserowe Boston Cream

Kubki Deserowe Boston Cream
Kubki deserowe Boston Cream mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 23 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 2G białka, oraz 16G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, betty rich & creamy chocolate lukier, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Deser Z Kremem Bananowym Boston, Kubki Deserowe Z Jagodami I Śmietaną Cynamon, oraz Boston Cream Pie gofry z kremem Bezmlecznym i domowym sosem czekoladowym.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. linia 23 regularne wielkości muffin kubki z papierowych kubków do pieczenia. Lekko spryskaj kubki do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, wymieszać mix cookie, masło i jajko do formy ciasta. Uformuj ciasto na 23 (1 1/2 cala) kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze W Pożądanych KolorachBarwniki Spożywcze W Pożądanych Kolorach
MasłoMasło
CiastoCiasto
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Umieść 1 piłkę w każdym kubku do pieczenia. Zwilżyć dno małej szklanki o płaskim dnie kroplą wody, a następnie zanurzyć w 2 łyżkach cukru. Naciśnij szkło na kulkach ciasta, aby lekko spłaszczyć, zanurzając szkło w cukrze po każdej kulce ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
CukierCukier
WodaWoda
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
W tej samej dużej misce, beat twarogu, 1/2 szklanki cukru, mąki i mleka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka. Ubij w kwaśnej śmietanie. Na małej prędkości, beat w jajkach, jeden po drugim, tylko do mieszania. Wymieszać z suchym budyniem aż do dobrze wymieszanego. Łyżka około 2 łyżki nadzienia na ciasto w każdej filiżance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Piec 25 do 30 minut lub do zestawu. Ostudzić 30 minut; wyjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Otworzyć pojemnik lukier; zdjąć pokrywę folii. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokiej 30 sekund, aby zmiękczyć lukier; mieszać, aż będzie gładka. Łyżka około 1 łyżka lukier na środku każdego kubka cookie. Przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do zestawu. Przechowywać w lodówce. W razie potrzeby usuń z papierowych kubków do pieczenia, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje23
Ocena Zdrowia0
Magazyn