Kubki czekoladowe z lodami i orzeszkami ziemnymi

Kubki czekoladowe z lodami i orzeszkami ziemnymi
Kubki czekoladowe z lodami i orzeszkami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odbierz wysokiej jakości słodko-gorzką czekoladę, lody superpremium, orzeszki koktajlowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kubki czekoladowe z lodami i orzeszkami ziemnymi, Śmierć Lodami Czekoladowymi, oraz No Churn Keto Chocolate Ice Cream dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia Muffin kubki i lekko spryskać wkładki z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2
Roztopić czekoladę w metalowej misce ustawionej nad rondlem z ledwo gotującej się wody, od czasu do czasu mieszając, aż będzie gładka. Łyżka skąpe łyżeczki czekolady do każdej filiżanki i użyć pędzla do płaszcza DNA i boków równomiernie. Zamrozić kubki, aż czekolada będzie jędrna, około 5 minut, następnie przemalować wszelkie cienkie plamy, zwłaszcza wokół górnych krawędzi, z pozostałą czekoladą i ponownie zamrozić, aż będzie jędrna, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Łyżka pozostała roztopioną czekoladę do małej zamykanej plastikowej torby, wyciskając nadmiar powietrza. Torba Twist mocno tuż powyżej czekolady i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
4
Pracując w 3 partiach, czerpać około 1 1/2 łyżki lodów do każdej filiżanki i delikatnie wcisnąć do filiżanek za pomocą małej przesuniętej szpatułki lub tylnej części łyżki, aby równomiernie napełnić filiżanki. (Zostanie Ci trochę lodów.) Ponownie zamrozić kubki do twardych lodów, co najmniej 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
5
Posypać filiżanki orzeszkami ziemnymi, a następnie odciąć niewielką część 1 dolnego rogu plastikowej torebki nożyczkami, aby utworzyć bardzo mały otwór i ozdobnie wyłożyć pozostałą czekoladę na orzeszki ziemne. Zamrozić desery, aż czekolada i lody stwardnieją, co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
6
Wyjąć petits fours z zamrażarki 1 na raz i ostrożnie odkleić wkładki, a następnie ponownie zamrozić na tacy, aż stwardnieje, o 30 minut więcej.
7
* Dostępne w New York cake & Baking Distributor (800-942-2539).
1
Petits fours można zamrażać do 1 dnia (przykryć folią po całkowitym utwardzeniu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2
Pozostaw desery w temperaturze pokojowej, aby lekko zmiękły, około 2 minut przed podaniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn