Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Coleslaw kubki spróbować. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 2G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 74 grosze za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka szalotki, oliwa z oliwek, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Przepisy Coleslaw (najlepsze zimowe warzywa Coleslaw), Lepszy niż KFC Coleslaw-łatwy coleslaw, oraz KFC Coleslaw Copycat Coleslaw.
Instrukcje
1
Obierz cytrynę. Oddziel segmenty za pomocą małego, ostrego noża. Wyrzucić wszelkie nasiona. Na desce do krojenia posiekaj segmenty czosnkiem, aby utworzyć gładką pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cytryna
Nasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Nóż
2
Przenieść do małej miski i, stale ubijając, powoli dodawać olej w stałym strumieniu. Powtórzyć z kremem. Doprawić solą i pieprzem. Użyj obieraczki do warzyw, aby ogolić marchewki na wstążki. W dużej misce, połączyć marchew, kapusta, cebula, szalotki, i dressing. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny. Za pomocą nożyczek przyciąć 8 dużych wewnętrznych liści sałaty w schludne kształty filiżanek i umieścić w misce z lodowatą wodą. Tuż przed podaniem wyjąć z wody kubki sałaty i wytrząsnąć do sucha. Łyżka surówki do filiżanek.