Kubki Campbell ' s Kitchen Chocolate Peanut Butter
Campbell ' s Kitchen Chocolate Peanut Butter Cups to bezmleczne przepis z 18 porcjami. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. 52 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz Bar pieczenia czekolady, kremowe masło orzechowe, ciasto francuskie, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 7 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin, Śmierć przez masło orzechowe: ciasteczka z masłem orzechowym z czekoladowymi kubkami z masłem orzechowym, oraz Ciemna Czekolada Peanut Butter-Nadziewane Peanut Butter Cookie Cups.
Instrukcje
Rozmrozić arkusz ciasta w temperaturze pokojowej 30 minut. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Ciasto rozłożyć na lekko posypanej mąką powierzchni.
Zwiń w prostokąt 18x9 cali.
Pokrój na 18 (3-calowych) kwadratów. Naciśnij kwadraty do 3-calowych kubków muffin-patelni.
Umieść 1 łyżeczkę masła orzechowego na środku każdego z nich. Top każdy z 1 kwadratowy czekolada i około 3 marshmallows.
Piec 12 minut lub do złotego. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut.
Wyjąć z patelni i ostudzić na stojaku z drutu.