Kubańskie Tacos wieprzowe z polewą z guawy, kwaśną pomarańczową czerwoną kapustą-jicama Slaw i majonezem Chipotle

Kubańskie Tacos wieprzowe z polewą z guawy, kwaśną pomarańczową czerwoną kapustą-jicama Slaw i majonezem Chipotle
Kubańskie Tacos wieprzowe z glazurą z guawy, kwaśną pomarańczową czerwoną kapustą-jicama Slaw i Chipotle majonez wymaga ok. 13 godzin i 30 minut od początku do końca. To danie główne ma 1004 kalorii, 48g białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $2.95 za porcję. Jeśli masz sok z limonki, miód, liście kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć galaretkę można śledzić to danie główne z Papryka Jelly Cornmeal Thumbprint Cookies jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jest idealny do 4 Lipca. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Pulled Pork Tacos with Chipotle Slaw, Kubańskie Tacos Wieprzowe, oraz Slow Cooker Cuban Pulled Pork Tacos z salsą ananasową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Specjalne wyposażenie: pudełko do pieczenia z termometrem sondy, takie jak Chiny La Caja; wystarczający węgiel drzewny do gotowania wieprzowiny przez 4 do 5 godzin (około 30 funtów)
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
3
Dla wieprzowiny: za pomocą noża do parkowania wykonaj małe rozcięcia na całej powierzchni wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
4
Umieść wieprzowinę na dużej patelni lub misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Połącz olej, oregano, czosnek i dużą szczyptę soli w blenderze i zmiksuj na gładką masę. Wcieraj w cięcia. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin i do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Galaretkę z guawy, musztardę, sok z pomarańczy i limonki ubić w misce i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
GuajawaGuajawa
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Przygotuj pudełko do pieczenia zgodnie z instrukcjami producenta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
8
Wieprzowinę obficie posypać solą i pieprzem, a na patelnię włożyć tłuszcz. Gotować przez 1 godzinę, odwrócić, i gotować kolejne 2 godziny. Glazury góry z mieszaniną guava, flip, glazury ponownie, przykryć pudełko i gotować kolejne 30 minut, lub do temperatury wewnętrznej wieprzowiny jest około 195 stopni F. można sprawdzić mięso od czasu do czasu, aby upewnić się, że szkliwo na górze mięsa nie pali się, więc można dodać wystarczającą ilość węgla drzewnego, aby utrzymać pole gorące bez spalania glazury. Całkowity czas gotowania wynosi od 4 do 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
GuajawaGuajawa
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
9
Wyjmij wieprzowinę, namiot lekko folią i pozostaw 15 minut. Pociągnij wieprzowinę na kawałki wielkości kęsa i wrzucić Więcej glazury guava.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
GuajawaGuajawa
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
10
Połóż ciepłe tortille na płaskiej powierzchni. Posmaruj każdy majonez Chipotle. Wypełnij środek z niektórych wieprzowiny, niektóre z kwaśnej pomarańczy, czerwonej kapusty i jicama Slaw i top każdy z niektórych liści kolendry. Złóż i jedz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
5 Solonych Krakersów, Pokruszonych5 Solonych Krakersów, Pokruszonych
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
JicamaJicama
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
11
Ubić razem majonez, puree chipotles en adobo i sok z limonki na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
12
W dużej misce wymieszać sok pomarańczowy, sok z limonki, miód i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Dodać jicama, cebula, kapusta, marchew i kolendra i doprawić solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem, aby umożliwić smaki do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
JicamaJicama
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny

Składniki

8krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1łyżka czerwony ocet winnymarchewka starta na dużych otworach tarki pudełkowejmarchewka starta na dużych otworach tarki pudełkowej22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzupureed chipotles en adobopureed chipotles en adobo16tortille kukurydziane, rozgrzanetortille kukurydziane, rozgrzane591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweMusztarda DijonMusztarda Dijon32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekana świeża kolendraposiekana świeża kolendra1zostawićŚwieża kolendra, do serwowaniaŚwieża kolendra, do serwowania10goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany11 łyżka suszonego oreganoprażone i pistacjeprażone i pistacje22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegalaretka z guawygalaretka z guawy1łyżka czerwony ocet winny1/2 jicama, tarta na otworach tarki pudełkowej1/2 jicama, tarta na otworach tarki pudełkowej1Sok z limonkiSok z limonki8krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży sok z limonkiświeży sok z limonki22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuświeży sok z limonkiświeży sok z limonki1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży sok pomarańczowyświeży sok pomarańczowy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży sok pomarańczowyświeży sok pomarańczowy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże liście oreganoświeże liście oregano2kilogramyTyłek wieprzowy bez kościTyłek wieprzowy bez kości0głowykapusta czerwona, starta na dużych otworach tarki pudełkowejkapusta czerwona, starta na dużych otworach tarki pudełkowej1smallsczerwona cebula, starta na dużych otworach tarki pudełkowejczerwona cebula, starta na dużych otworach tarki pudełkowej8krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia70
Magazyn