Kubańskie Tacos wieprzowe z polewą z guawy, kwaśną pomarańczową czerwoną kapustą-jicama Slaw i majonezem Chipotle
Kubańskie Tacos wieprzowe z glazurą z guawy, kwaśną pomarańczową czerwoną kapustą-jicama Slaw i Chipotle majonez wymaga ok. 13 godzin i 30 minut od początku do końca. To danie główne ma 1004 kalorii, 48g białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $2.95 za porcję. Jeśli masz sok z limonki, miód, liście kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć galaretkę można śledzić to danie główne z Papryka Jelly Cornmeal Thumbprint Cookies jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jest idealny do 4 Lipca. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Pulled Pork Tacos with Chipotle Slaw, Kubańskie Tacos Wieprzowe, oraz Slow Cooker Cuban Pulled Pork Tacos z salsą ananasową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Specjalne wyposażenie: pudełko do pieczenia z termometrem sondy, takie jak Chiny La Caja; wystarczający węgiel drzewny do gotowania wieprzowiny przez 4 do 5 godzin (około 30 funtów)
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston Butt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Dla wieprzowiny: za pomocą noża do parkowania wykonaj małe rozcięcia na całej powierzchni wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
4
Umieść wieprzowinę na dużej patelni lub misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Połącz olej, oregano, czosnek i dużą szczyptę soli w blenderze i zmiksuj na gładką masę. Wcieraj w cięcia. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin i do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Galaretkę z guawy, musztardę, sok z pomarańczy i limonki ubić w misce i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
3 Paluszki Precelkowe
Guajawa
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Przygotuj pudełko do pieczenia zgodnie z instrukcjami producenta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
8
Wieprzowinę obficie posypać solą i pieprzem, a na patelnię włożyć tłuszcz. Gotować przez 1 godzinę, odwrócić, i gotować kolejne 2 godziny. Glazury góry z mieszaniną guava, flip, glazury ponownie, przykryć pudełko i gotować kolejne 30 minut, lub do temperatury wewnętrznej wieprzowiny jest około 195 stopni F. można sprawdzić mięso od czasu do czasu, aby upewnić się, że szkliwo na górze mięsa nie pali się, więc można dodać wystarczającą ilość węgla drzewnego, aby utrzymać pole gorące bez spalania glazury. Całkowity czas gotowania wynosi od 4 do 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Guajawa
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
9
Wyjmij wieprzowinę, namiot lekko folią i pozostaw 15 minut. Pociągnij wieprzowinę na kawałki wielkości kęsa i wrzucić Więcej glazury guava.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Guajawa
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
10
Połóż ciepłe tortille na płaskiej powierzchni. Posmaruj każdy majonez Chipotle. Wypełnij środek z niektórych wieprzowiny, niektóre z kwaśnej pomarańczy, czerwonej kapusty i jicama Slaw i top każdy z niektórych liści kolendry. Złóż i jedz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
5 Solonych Krakersów, Pokruszonych
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Jicama
3 Paluszki Precelkowe
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
11
Ubić razem majonez, puree chipotles en adobo i sok z limonki na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
12
W dużej misce wymieszać sok pomarańczowy, sok z limonki, miód i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość Anioła
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
13
Dodać jicama, cebula, kapusta, marchew i kolendra i doprawić solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem, aby umożliwić smaki do stopienia.