Kubańskie Kanapki
Kubańskie kanapki wymagają mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.7 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, ogórek koperkowy, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest solidne. Spróbuj Kubańskie kanapki i Kubańskie suwaki, Kubańskie Kanapki, oraz Kubańskie Kanapki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek na małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, sól, oregano, czarny pieprz, i mielony czosnek; smażyć 3 minut lub aż cebula będzie miękka.
Wyjąć z ognia; wymieszać sok pomarańczowy i sok z limonki. Rezerwy 2 mieszanki soku łyżki; przykryć i przechowywać w lodówce.
Połącz pozostałą mieszaninę soku i wieprzowinę w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnij. Marynować mieszankę wieprzową w lodówce co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Przygotować grill na średnim ogniu.
Wyjąć wieprzowinę z worka; wyrzucić marynatę.
Umieścić wieprzowinę na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania; grillować 15 minut lub aż termometr zarejestruje 155 (lekko różowy), obracając od czasu do czasu.
Wyjąć wieprzowinę z grilla. Przykryć luźno folią; odstawić na 10 minut.
Wieprzowinę pokroić w 16 cienkich plasterków.
Połączyć marynaty, reserved 2 mieszanki soku łyżki, musztarda, i 2 łyżeczki oleju w małej misce; mieszać aż dobrze wymieszane.
Wydrąż górną i dolną połówkę chleba, pozostawiając skorupę o grubości 1/2 cala; zarezerwuj rozdarty chleb do innego użytku.
Rozprowadzić 2 łyżeczki mieszanki ogórków na ściętej stronie każdej połowy. Ułóż 4 plastry wieprzowiny, 2 plastry szynki, 1 plaster sera i 1/4 szklanki szpinaku na każdej dolnej połowie chleba; przykryj górną połówką.
Podgrzej dużą patelnię grillową nieprzywierającą na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj kanapki do patelni.
Umieść żeliwną lub ciężką patelnię na kanapkach; delikatnie naciśnij, aby spłaszczyć. Pozostawić patelnię na; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż ser topi się i chleb jest tosty.