Kubański Picadillo
Kubański Picadillo to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 15g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, sól i pieprz, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 3 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to Kubański Picadillo, Kubański Picadillo, oraz Kubański Picadillo.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czosnek, i liście laurowe i saute aż cebula jest miękka, często mieszając, o 4 protokół.
Dodać mieloną wołowinę na patelni i gotować, aż rumiane. Gdy mięso jest rumiane, ostrożnie z dala od płomienia, przechyl patelnię i usuń nadmiar tłuszczu dużą łyżką.
Dodaj białe wino i mieszaj przez kolejną minutę. Następnie dodać posiekane pomidory cherry, pasta pomidorowa, pimento nadziewane hiszpańskie oliwki, rodzynki, suszone oregano, kminek i pieprz cayenne. Dusić na małym ogniu przez kolejne 8 minut, od czasu do czasu mieszając. Doprawić solą i pieprzem.
Jako nadzienie do empanad lub tacos
Na białym ryżu ze smażonymi plantanami lub czarną fasolą
Z sałatką i czarną fasolą
Aby zrobić zupę Picadillo do serwowania nad ryżem, dodaj dodatkowe wino, kurczaka lub bulion wołowy.