Kubańska kukurydza na kolbie

Kubańska kukurydza na kolbie
Przepis Kubańska kukurydza na kolbie jest gotowa w około 23 minuty i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ta przystawka ma 253 kalorie, 10g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.41 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, parmezanu, soli morskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kukurydza Kubańska, Grillowana kukurydza na kolbie z kubańskim akcentem, oraz Kubańskie kanapki i Kubańskie suwaki.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w płytkim naczyniu.
2
Grill kukurydza na dużym ogniu (450 do 600), pokryte, obracając często, 8 do 10 minut lub aż zrobić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
3
Posmaruj kukurydzę roztopionym masłem i zwijaj w mieszance ziołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KukurydzaKukurydza
RolkaRolka
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn