Krówki Czekoladowe
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Czekoladowa Krówka może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 64. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jeśli masz czekoladę do pieczenia, wanilię, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Czekoladowe babeczki z krówkami wypełnione batonem czekoladowym i polewą Bezową Z Pianki, Przepis na ciasto czekoladowe (mega Czekoladowe Ciasto Krówkowe), oraz Chocolate Lovers Pumpkin Fudge Brownie Pancakes with Chocolate Kahlua Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nasmaruj dno i boki 8-calowej kwadratowej patelni masłem.
W 3-ćwiartkowym rondlu gotuj cukier, mleko, syrop kukurydziany, sól i czekoladę na średnim ogniu, stale mieszając, aż czekolada się rozpuści i cukier się rozpuści. Gotować, mieszając od czasu do czasu, do 112° na termometrze cukierków lub aż mała ilość mieszaniny upuszczona do kubka bardzo zimnej wody tworzy miękką kulkę, która spłaszcza się po usunięciu z wody; usunąć z ognia. Wymieszać z masłem.
Chłodna mieszanka bez mieszania do 49°, około 1 godziny. (Dno rondla będzie letnie.)
Dodaj wanilię. Bij energicznie i nieprzerwanie od 5 do 10 minut, używając drewnianej łyżki, aż mieszanina będzie gruba i nie będzie już błyszcząca. (
Mieszanina utrzyma swój kształt po upuszczeniu z łyżki.)
Szybko wymieszać orzechy.
Odstawić około 1 godziny lub do firmy.
Pokroić na 1-calowe kwadraty.