Krówka z masłem orzechowym II
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Fudge masło orzechowe II spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 9 i kosztuje 93 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 658 kalorii, 8G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 29 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, odparowane mleko, krem z prawoślazu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 10%. Spróbuj Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin, Krówka Z Masłem Orzechowym, oraz Krówka Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj patelnię do pieczenia 9x13 cali sprayem warzywnym.
W ciężkim sosie 4 quart patelni, połączyć cukier, mleko i masło lub margarynę.
Podgrzać do pełnego wrzenia, stale mieszając. Gotować przez 5 minut na średnim ogniu, stale mieszając.
Zdjąć z ognia, i dodać chipsy z masła orzechowego; mieszać, aż chipsy się stopią.
Wymieszać w śmietanie prawoślazu i wanilii, aż dobrze wymieszane.
Wlać do przygotowanej patelni. Super.
Pokroić na kawałki i cieszyć się.