Krówka Z Masłem Orzechowym

Krówka Z Masłem Orzechowym
Peanut Butter Fudge trwa około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 2G tłuszczu i w sumie 47 kalorii. Ten przepis serwuje 81 i kosztuje 6 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanillanu, cukier, grube masło orzechowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Niewiele osób naprawdę lubi ten deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 9%, który można poprawić. Podobne przepisy to Mikrofalowe Krówki z masłem orzechowym z czekoladą i mini kubkami z masłem orzechowym / babeczkami na muffinki, Mikrofalowe Krówki z masłem orzechowym z czekoladą i mini kubkami z masłem orzechowym / babeczkami na muffinki, oraz Peanut Butter Fudge and Peanut Butter Tip.

Instrukcje

1
Linia a 9-w. kwadratową patelnię z folią i posmaruj folię 1 łyżeczką masła; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
2
Pozostałe masło pokroić w kostkę i włożyć do dużego ciężkiego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodaj cukier, mleko i sól; gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do szybkiego wrzenia; gotować przez 5 minut lub do momentu, gdy termometr do cukierków odczyta 230°, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
4
Zdejmij z ognia; mieszaj frytki, aż się rozpuści. Dodaj krem marshmallow, masło orzechowe i wanilię, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z PiankiKrem Z Pianki
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
WaniliaWanilia
FrytkiFrytki
5
Wlać do przygotowanej patelni; wstaw do lodówki na 2 godziny lub do twardej konsystencji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Za pomocą folii wyjmij krówkę z patelni. Delikatnie odklej folię; pokrój krówkę na 1 cal. kwadraty. Przechowywać w hermetycznym pojemniku w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrówkaKrówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy krówek. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W30 m.
Porcje81
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn