Krówka Pomarańczowa
Need a deser bezglutenowy? Krówka z kremem pomarańczowym może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 266 kalorii, 1G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz barwnik spożywczy, ciężki krem, ekstrakt z pomarańczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1139 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Miętowe Brownie i Oreo Hot Fudge z miętowym twarogiem bitą śmietaną, Krówka Pomarańczowa, oraz Ancho-Orange Hot Fudge dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nasmaruj patelnię 9 x 13 cali.
W średnim rondlu na średnim ogniu połączyć cukier, śmietanę i masło.
Ciepło do miękkiej piłki etapie, 234 stopni F (112 stopni C).
Wyjąć z ognia i wymieszać w śmietanie marshmallow i białe kawałki czekolady; dobrze wymieszać, aż chipsy stopią. Rezerwa 1 szklanka mieszanki i odstawić.
Do pozostałej mieszaniny dodać aromat pomarańczowy, żółty i czerwony barwnik spożywczy. Dobrze wymieszać i wlać do przygotowanej patelni.
Na wierzch wlać zastrzeżoną mieszankę kremu. Za pomocą noża zawirować warstwy dla efektu dekoracyjnego.
Schłodzić przez 2 godziny, lub do jędrności, i pokroić w kwadraty.