Krówka dyniowa to bezglutenowe przepis z 30 porcjami. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz masło, pekan, pumpkin Pie spice, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Krówka Dyniowa, Krówka Dyniowa, oraz Krówka Dyniowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 6 składników wymieszać w rondlu o pojemności 3 1/2 litra na średnim ogniu i gotować, ciągle mieszając, aż mieszanina się zagotuje. Gotować, ciągle mieszając, aż termometr candy zarejestruje 234 (Soft-ball stadium) lub przez około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć patelnię z ognia; wymieszać pozostałe składniki, aż dobrze się wymieszają.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Wlać do nasmarowanej folią aluminiową 9-calowej kwadratowej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
4
Odstawić 2 godziny lub do całkowitego ostygnięcia; pokroić krówkę w kwadraty.Uwagi: rondel z folią aluminiową przed rozpoczęciem gotowania krówki. Gdy termometr cukierki osiągnie 234 i pozostałe składniki są dodawane, szybko łyżką krówki do patelni.