Kruszonka żurawinowo-czekoladowa to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 308 kalorii. Sprawdza się jako bardzo przystępny deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka dżem malinowy, woda, mąka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Jabłko Żurawina Biała Czekolada Owsiana Kruszonka, Ciasto Gruszkowo-Żurawinowe Crumble, oraz Żurawinowo-Jabłkowa Kruszonka.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 3 składniki w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Zdjąć z ognia; wymieszać z dżemem. Podzielić mieszaninę równomiernie pomiędzy 6 (6-uncji) kubki kremu pokryte sprayem do gotowania i posypać chipsy czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%
Estragon Opcjonalnie
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Dżem
3
Mąkę połączyć, owies, brązowy cukier, i margaryna; wrzucić dobrze.