Kruszonka Wiśniowa
Jeśli 1,14 zł za porcję spada w Twoim budżecie, kruszonka z wiśni może być świetnym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Mieszanka ekstraktu z wanilii, ricotta, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Wiśniowe Z Kruszonką Migdałową, Kruszonka z wiśni słodko-kwaśnej i kaszy gryczanej, oraz Muffinki Wiśniowe Z Kruszonką Migdałową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiksuj wszystkie składniki w mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek, aż mieszanina stanie się krucha. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Rozgrzej piekarnik do 163°. w dużej misce wymieszaj wszystkie składniki z wyjątkiem masła za pomocą gumowej szpatułki.
Przenieść mieszaninę wiśni do 10 przez 7-calowe naczynie do pieczenia. Dot górnej części mieszaniny z masłem. Przykryć kruszonką migdałową i piec na złoty kolor i bąbelki, 45 minut do 1 godziny.
W misce miksera stojaka wyposażonego w mocowanie trzepaczki, ubić ricottę z sokiem z cytryny, wanilią i solą, aż będzie lekka i gładka.
Podawać razem z ciepłą kruszonką.
Wydrukowano za zgodą I Love New York: Ingredients and Recipes by Daniel Humm and Will Guidara, © 2013 Ten Speed PressA pochodzący ze Szwajcarii Daniel Humm rozpoczął szkolenie kulinarne w młodym wieku, a następnie gotował w wielu najlepszych szwajcarskich hotelach i restauracjach. Humm zdobył swoją pierwszą gwiazdkę Michelin w wieku dwudziestu czterech lat jako szef kuchni w Gasthaus Zum Gupf w szwajcarskich Alpach. W 2003 roku przeniósł się do Stanów Zjednoczonych i został szefem kuchni w San Francisco ' s Campton
Miejsce, gdzie otrzymał cztery gwiazdki z San Francisco Chronicle. Trzy lata później został szefem kuchni Eleven Madison Park.Pochodzący z Sleepy Hollow w Nowym Jorku Will Guidara od trzynastego roku życia jest zanurzony w branży restauracyjnej. Jest absolwentem school of Hotel administration na Cornell University i uczęszczał do szkoły kulinarnej na północy Hiszpanii. Guidara szkolił się w jadalniach Tribeca Grill, Spago i Tabla i otworzył restauracje w Muzeum Sztuki Nowoczesnej, zanim został dyrektorem generalnym Eleven Madion Park w 2006 roku.Pod kierownictwem Humma i Guidary, Eleven Madison Park otrzymał cztery gwiazdki od New York Timesa, zdobył trzy gwiazdki Michelin i otrzymał pożądane miejsce na liście San Pellegrino 50 najlepszych restauracji na świecie. Restauracja otrzymała również sześć nagród Jamesa Bearda, w tym wybitnego szefa kuchni i znakomitą restaurację w Ameryce. W 2011 roku Humm i Guidara kupili Eleven Madison Park, a na początku 2012 roku otworzyli przestrzenie gastronomiczne w hotelu NoMad. Są także autorami książki Eleven Madison Park: The Cookbook.