Kruszonka waniliowo-imbirowo-gruszkowa może być właśnie deserem, którego szukasz. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 216 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 99 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką złotą mąkę, masło, cukier granulowany i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kruszonka Imbirowo-Gruszkowa, Gruszka Imbir Crumble, oraz Mango, gruszka & imbir crumble dla podobnych receptur.
Pokrój w maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez mieszaninę w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. Wymieszać zmiażdżone ciasteczka. Pokruszyć na gruszkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Piec 50 do 60 minut lub do gruszek zmiękną i polewa jest złoty kolor.