Kruszonka jabłkowa ze złotymi rodzynkami
Kruszonka jabłkowa ze złotymi rodzynkami to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz zmielony cynamon, cukier granulowany, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Curry z krewetkami i jabłkami ze złotymi rodzynkami, Jabłecznik Duszony Squash Ze Złotymi Rodzynkami, oraz Kabocha duszona na cydrze jabłkowym ze złotymi rodzynkami i cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, 1 łyżkę cukru granulowanego i brązowy cukier połączyć w średniej misce.
Pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę.
Połącz 1 łyżkę cukru granulowanego, jabłko i kolejne 4 składniki (jabłko przez cynamon), dobrze rzucając. Podziel mieszankę jabłek równomiernie pomiędzy 2 (6-uncji) ramekiny pokryte sprayem do gotowania.
Posypać równomiernie mieszaniną mąki.
Piec w 375 przez 30 minut lub do złotego koloru.