Kruszonka brzoskwiniowo-Jagodowa może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 531 kalorii. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka ekstraktu migdałowego, sól, brzoskwinie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kruszonka brzoskwiniowo-Jagodowa, Brzoskwiniowa Jagodowa Kruszonka, oraz Kruszonka brzoskwiniowo-Jagodowa.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Odcedzić brzoskwinie; odstawić 1/2 szklanki soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia
Sok
3
Wymieszać cukier, skrobię kukurydzianą, gałkę muszkatołową i 1/8 łyżeczki. sól w rondlu. Stopniowo ubij w zarezerwowanym 1/2 szklanki soku. Gotować, mieszając, aż zgęstnieje, 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Gałka Muszkatołowa
Sok
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
4
Zdjąć z ognia. Złożyć brzoskwinie i jagody; przenieść do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki Amerykańskie
Brzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Połączyć mąkę, brązowy cukier i 1/4 łyżeczki. sól w małej misce. Wymieszać z masłem i ekstraktem z migdałów do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Migdałów
Brązowy Cukier
Masło
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wymieszać z migdałami. Mieszanka kruszonki na owocach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Owoce
7
Piec, aż polewa jest lekko rumiane i napełniania pęcherzyków, 25 do 30 protokół. Schłodzić na stojaku z drutu przez 20 minut.