Krokiety ziemniaczane - - - Panzeroti di Patate

Krokiety ziemniaczane - - - Panzeroti di Patate
Krokiety ziemniaczane - - - Panzeroti di Patate może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.41 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 634 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz pieczone ziemniaki, bułkę tartą, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Croccette di patate (krokiety ziemniaczane), Placki ziemniaczane: Crocche di Patate, oraz Gattò di patate (placek ziemniaczany) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 8 litrów wody do wrzenia. Gotować ziemniaki we wrzącej wodzie, aż łatwo Przekłute nożem do parowania, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Ziemniaki odsączyć i, gdy są jeszcze gorące, przepuścić przez młyn spożywczy. Natychmiast dodać żółtka, prosciutto, masło, Parmigiano-Reggiano, i gałka muszkatołowa i dobrze wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ProsciuttoProsciutto
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
3
Wilgotnymi rękami podziel mieszankę na porcje wielkości piłki golfowej i uformuj dyski o średnicy 2 cali.
4
Na trzech oddzielnych talerzach umieść mąkę, białka i bułkę tartą. Zagrzebać każdy dysk przez każdą z talerzy, zaczynając od mąki, następnie białek, a następnie bułki tartej. W patelni o dużym dnie podgrzać olej, aż prawie do palenia. Gotuj dyski w oleju, pracując partiami, aby uniknąć przeludnienia patelni, aż dyski będą głęboko złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wyjmij dyski na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami i podawaj. Można je podgrzać w temperaturze pokojowej, ale nie należy ich przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn