Krewetkowo-Guacamole Tostadas
Krewetki i Guacamole Tostadas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 186 kalorii, 18g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.24 za porcję. Mieszanka monte alban guacamole, krewetki, zielona cebula, i kilka innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chipotle Limonka Grillowane krewetki i kukurydza Guacamole Mini Tostadas, Śniadanie Tostadas z Guacamole, oraz Kurczak i Guacamole Tostadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grill lub brojlerów.
Wątek 5 krewetki na każdy z 6 (12-calowy) szaszłyki.
Połączyć chili w proszku i soli; posypać obie strony krewetek z mieszanki proszku chili.
Umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia; przykryć i marynować w lodówce 15 minut.
Umieść kebaby na stojaku do grillowania lub patelni z brojlerami pokrytej sprayem do gotowania; gotować 2 minuty z każdej strony lub do zakończenia.
Umieść tortille bezpośrednio na środkowym stojaku w piekarniku.
Piec w temperaturze 350 przez 7 minut(tortille nadal powinny być lekko giętkie). Top każda tortilla z około 2 łyżki Monte Alban Guacamole i 5 krewetek.
Posypać równomiernie zieloną cebulką.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.