Krewetki Z Luizjany
Krewetki z Luizjany mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 432 kalorii, 19g białka, oraz 38g tłuszczu. Ten bezglutenowy i pescatarian przepis serwuje 10 i kosztuje 2,42 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka masła, sosu pieprzowego, cytryn i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać masło, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Krewetki W Stylu Luizjany, Pikantny Dip Z Krewetek Luizjany, oraz Krewetki i kasza z sosem Louisiana BBQ dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz pierwsze siedem składników. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut, od czasu do czasu mieszając.
Umieść krewetki na dużej brytfannie; polej masłem.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy krewetki zmienią kolor na różowy.
Podawać na ciepło łyżką cedzakową.
Polecane wino: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Krewetki naprawdę dobrze komponują się z Sauvignon Blanc, Riesling i Pinot Grigio. Te chrupiące białe wina dobrze komponują się z krewetkami przygotowanymi na różne sposoby, grillowanymi, smażonymi lub w sosie czosnkowym. Prowincja Peju Napa Valley Sauvignon Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
![Prowincja Peju Napa Valley Sauvignon Blanc]()
Prowincja Peju Napa Valley Sauvignon Blanc
Ten Sauvignon Blanc wyskakuje ze szklanki—ananas, marakuja, grejpfrut i liczi są bardzo widoczne na nosie. Podniebienie oferuje bardziej bujne owoce i jasną kwasowość z nutami kremowej cytrynowej tarty, guawy i moreli ze świeżym, czystym wykończeniem.