Krewetki z grilla w okładach z sałaty

Krewetki z grilla w okładach z sałaty
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj grillowanych krewetek w okładach z sałaty. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 15g tłuszczu i w sumie 289 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatarian przepis służy 4 i kosztuje 1,24 zł za porcję. Ten przepis z Foodnetwork wymaga sałaty bibb, soli i pieprzu, płatków pieprzu i krewetek. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Grillowane Chińskie Okłady Z Sałaty Z Kurczaka, Okłady Z Sałaty Krewetkowej, oraz Krewetki Fajita Sałata Okłady.

Instrukcje

1
Rozgrzej patelnię grillową na dużym ogniu. Wrzucić krewetki z mżawką oleju i doprawić pokruszonym pieprzem, solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2
Wymieszaj marmoladę i sos barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3
Grilluj krewetki 2 minuty z pierwszej strony, obróć i obficie podlać sosem. Gotuj minutę lub 2 dłużej, odwróć i ponownie sfastryguj. Gotuj jeszcze 1 minutę, a następnie przenieś do naczynia do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Aby zjeść, zawiń krewetki w sałatę z ogórkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier

Polecane wino: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling i Pinot Grigio to świetny wybór dla krewetek. Te chrupiące białe wina dobrze komponują się z krewetkami przygotowanymi na różne sposoby, grillowanymi, smażonymi lub w sosie czosnkowym. Vina Leyda Sauvignon Blanc z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Vina Leyda Sauvignon Blanc
Vina Leyda Sauvignon Blanc
Prezentując ekspresyjną mineralność, Sauvignon Blanc 2013 charakteryzuje się silną intensywnością aromatyczną i szerokim spektrum aromatycznym, z nutami ziołowymi, cytrynowymi i tropikalnymi. Jest świeży na podniebieniu, oferując chrupiącą, pikantną kwasowość i soczyste, cytrynowe wykończenie. Połącz z ciastami krabowymi, estragonem z kurczaka lub małżami.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn