Krewetki Prowansalskie
Krewetki prowansalskie wymagają około 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 58 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sos marinara, sok pomarańczowy, skórka cytryny, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Skwierczące Krewetki Prowansalskie, Dorsz Prowansalski, oraz Pot Prowansalski Au Feu.
Instrukcje
W 12-calowej patelni lub 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, połączyć skórkę cytrynową, skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy, płatki chili i sos marinara. Często mieszaj do wrzenia.
Dodaj krewetki i mieszać często aż krewetki są nieprzezroczyste, ale wilgotne patrząc w środku najgrubszej części (cięte do badania), 5 do 8 minut.
Dodaj bazylii i chochli do szerokich misek.