Krewetki + Prosciutto
Krewetki + Prosciutto to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, pomarańczową marmoladę, prosciutto i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 18%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Krewetki + Prosciutto, Shack ' s Shrimp With Prosciutto & Basil, oraz Prosciutto Zawinięte Glazurowane Krewetki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć krewetki, obrane, pomarańczowy Marmolada, i świeży sok z limonki, podrzucając dobrze. Marynować 15 minut w lodówce; rozgrzać brojlery.
Prosciutto pokroić w cienkie paski; owinąć 1 pasek wokół środka każdej krewetki pokryte marynatą. Krewetki Broil, 6 cali od ciepła, o 2-3 minut; podawać natychmiast.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.