Krewetki Imbirowe Z Smakiem Zwęglonych Pomidorów
Krewetki imbirowe z smakiem zwęglonych pomidorów to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 80 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 12 kalorii. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pomidory śliwkowe, olej roślinny, krewetki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Krewetkowe Kaboby z oliwką i pomidorowym smakiem, Smaczek Z Kukurydzy Zwęglonej, oraz Suflet z kukurydzy i suszonych pomidorów z Krewetkowo-cebulowym smakiem.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj czosnek i imbir.
Przełóż połowę mieszanki do dużej miski i wymieszaj w 2 łyżkach oleju.
Dodaj krewetki, wrzucić aż równomiernie powlekane, a następnie przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 protokół. Przykryć pozostałą mieszankę czosnkowo-imbirową i przechowywać w lodówce.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.