Krewetki Fettuccine Alfredo
Przepis krewetki Fettuccine Alfredo jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest wybitnym pescatarian opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 448 kalorii, 28g białka, oraz 10 g tłuszczu. 378 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli, pietruszki, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Krewetki Fettuccine Alfredo, Krewetki Fettuccine Alfredo, oraz Krewetki Fettuccine Alfredo.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Na dużej patelni, gotować i mieszać krewetki i czosnek w maśle przez około jedną minutę.
Wlać na pół i pół; wymieszać.
Posypać parmezanem w jednej łyżce na raz, stale mieszając. Po dodaniu parmezanu wymieszaj natkę pietruszki i sól. Często mieszaj, upewniając się, że się nie zagotuje. SOS trochę się zagęści.
Gdy sos zgęstnieje, połączyć z gotowanym makaronem; podawać na gorąco.