Krewetki Alfredo Pizza
Przepis krewetki Alfredo Pizza może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w przybliżeniu 42 minuty. Jedna porcja zawiera 490 kalorii, 35g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 3,41 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, ząbki czosnku, krewetki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krewetki Alfredo Chleb Francuski Pizza, Pizza Alfredo Z Szynką I Brokułami, oraz Kurczak Alfredo Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj sos Alfredo zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Odstawić.
Obierz krewetki i devein, w razie potrzeby. Odstawić.
Boczek gotować w patelni nonstick aż chrupiące; usunąć boczek, zastrzegając kapie w patelni.
Boczek odcedzić na papierowych ręcznikach; pokruszyć i odstawić.
Dodaj cebulę i czosnek na patelni, i smażyć na średnim ogniu 3 protokół lub do przetargu.
Dodaj krewetki, i podsmażyć 2 minuty. Wymieszać z oregano i pieprzem.
Ułożyć skórkę na blasze do pieczenia; posmarować sosem Alfredo.
Posypać równomiernie mieszaniną krewetek, boczek, parmezan i pozostałe składniki.
Piec w temperaturze 400 przez 12 minut lub do rozpuszczenia sera.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy Boboli do wstępnie upieczonej włoskiej pizzy.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.