Krewetka Marka

Krewetka Marka
Krewetka marka to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 10 porcjami. Na 3,61 zł / porcja, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 347 kalorii, 24g białka, oraz 27 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz chile-sos czosnkowy, olej roślinny, krewetki i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Sprawdza się jako danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 38%. Spróbuj Mark Bittman ' S Pad Thai, Mark Bittman Corn, oraz Pieczarki marynowane Marka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać majonez i sos chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChiliSos Chili
MajonezMajonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj sos czosnkowy chile i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Papryka ChiliPapryka Chili
SOSSOS
3
Rozłóż skrobię kukurydzianą na szerokie naczynie. Naciśnij krewetki do skrobi kukurydzianej płaszcz w cienkiej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
KrewetkiKrewetki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy lub dużym rondlu do 350 stopni F (175 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Głęboko smaż krewetki w partiach, aż mięso nie jest już przezroczysty w środku, o 5 minut na partię; spuścić na papierowym ręcznikiem wyłożonym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Połączyć sos majonezowy i krewetki w dużej misce; mieszać do Płaszcz krewetki w sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
KrewetkiKrewetki
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Ułóż miskę liśćmi sałaty. Stos krewetki do miski i udekorować zieloną cebulą służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
Zielona CebulaZielona Cebula
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Magazyn