Krew i piasek

Krew i piasek
Krew i piasek to bezmleczne i wegetariańskie napój. Ten przepis służy 1. Na 4,33 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz piwo wiśniowe, wermut, szkocką i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Krew i piasek, Blood & Sand - Klasyczny Koktajl, oraz Ciasto z ricottą z nadzieniem z krwawej pomarańczy, bitą śmietaną Mascarpone i kandyzowanymi plastrami pomarańczy.

Instrukcje

1
W średniej misce połącz 200 gramów soku pomarańczowego, 2,5 grama Versa-Whip( dostępne online), 1/2 grama gumy ksantanowej (dostępne również online). Użyj blendera zanurzeniowego z mocowaniem trzepaczki, aby ubić sok w pianę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Guma KsantanowaGuma Ksantanowa
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
W schłodzonym shakerze koktajlowym lub kieliszku do kufla wymieszaj szkocką, wermut, Bittersy i lód, aż dobrze się połączą. Przelej do schłodzonego, podwójnego staromodnego kieliszka i polej piwem wiśniowym i pomarańczową pianką.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoktajlKoktajl
WermutWermut
Sugestia Podania: Staroświecka Lub SchłodzonaSugestia Podania: Staroświecka Lub Schłodzona
CzereśnieCzereśnie
PomarańczowyPomarańczowy
Scotch WhiskeyScotch Whiskey
AleAle
LódLód
1
Składniki te są zwykle dostępne w Internecie i, w większości przypadków, należy kupić w ilości. Willpowder.net jest dobrym źródłem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia4
Magazyn