Kret Z Kurczaka
Kurczak kret jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, cukru, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zielony Kret w stylu Zacatecas z kurczakiem (Pollo en Mole Verde Zacatecano), Dziś Kolacja: piersi z kurczaka w imbirowym Krecie (Mole de Jengibre con Pechugas de Pollo), oraz Crockpot Chicken Mole – nie spędzać cały dzień harując nad piecem, aby kret, tutaj jest, aby to zrobić w garnku crock dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczaka posypać solą i pieprzem; smażyć ze wszystkich stron w roztopionym maśle do brązowego.
Wyjąć kurczaka z patelni i odstawić.
Dodaj cebulę, zielony pieprz, i czosnek na patelni; smażyć do miękkości. Wymieszać kolejne 9 składników, dodać kurczaka. Zmniejszyć ogień, i gotować, pokryte, 45 minut lub aż kurczak jest miękki.
Wyjąć kurczaka na półmisek i ogrzać.
Połączyć skrobię kukurydzianą i wodę; dobrze wymieszać.
Dodaj do sosu na patelni; gotować, stale mieszając, aż zgęstnieje i bąbelkami. Łyżka sosu nad kurczakiem.