Kreolskie Burgery Krabowe

Kreolskie Burgery Krabowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj hamburgerów z kraba kreolskiego. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 5,12 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 872 kalorii, 33g białka, oraz 57 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz cayenne, bułkę tartą, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Hot Creole Crab Dip, Kreolskie Ciastka Krabowe, oraz Krab Kreolski-Tini.

Instrukcje

1
Wymieszać razem mięso krabowe, majonez, szalotki, jajko, sos Worcestershire, musztarda, cayenne, 1/4 łyżeczka soli, i 3/4 szklanki bułki tartej w misce, aż tylko połączone. Formować na 4 (1-cal grubości) paszteciki (3 1/2 cala średnicy; paszteciki będą miękkie, ale będzie jędrne, gdy smażone).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Bułka TartaBułka Tarta
MajonezMajonez
Zielona CebulaZielona Cebula
CrabmeatCrabmeat
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
MusztardaMusztarda
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozłóż pozostałą bułkę tartą na talerzu, a następnie pogłębiaj paszteciki w okruchach, strącając nadmiar i przekładaj na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż się połyska, a następnie smażyć paszteciki, obracając się raz, aż złoty, 5 do 6 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Złóż hamburgery z bułkami i akompaniamentami.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
1
Paszteciki mogą być formowane, bez powłoki okruchów chleba, 12 godzin wcześniej i schłodzone, pokryte. Pogłębiać w bułce tartej tuż przed smażeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
ChlebChleb

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn