Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj hamburgerów z kraba kreolskiego. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 5,12 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 872 kalorii, 33g białka, oraz 57 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz cayenne, bułkę tartą, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Hot Creole Crab Dip, Kreolskie Ciastka Krabowe, oraz Krab Kreolski-Tini.
Instrukcje
1
Wymieszać razem mięso krabowe, majonez, szalotki, jajko, sos Worcestershire, musztarda, cayenne, 1/4 łyżeczka soli, i 3/4 szklanki bułki tartej w misce, aż tylko połączone. Formować na 4 (1-cal grubości) paszteciki (3 1/2 cala średnicy; paszteciki będą miękkie, ale będzie jędrne, gdy smażone).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Bułka Tarta
Majonez
Zielona Cebula
Crabmeat
Mielony Pieprz Cayenne
Musztarda
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozłóż pozostałą bułkę tartą na talerzu, a następnie pogłębiaj paszteciki w okruchach, strącając nadmiar i przekładaj na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż się połyska, a następnie smażyć paszteciki, obracając się raz, aż złoty, 5 do 6 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
5
Złóż hamburgery z bułkami i akompaniamentami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
1
Paszteciki mogą być formowane, bez powłoki okruchów chleba, 12 godzin wcześniej i schłodzone, pokryte. Pogłębiać w bułce tartej tuż przed smażeniem.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.