Kremowy włoski makaron z kiełbasą

Kremowy włoski makaron z kiełbasą
Kremowy włoski makaron z kiełbasą to śródziemnomorski przepis na 6 porcji. Za 1,45 dolara za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 686 kalorii , 18 g białka i 53 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką kiełbasę luzem, ser romano, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 38% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Makaron z kremową włoską kiełbasą w wersji Makeover , Makaron z kremowym pesto z włoską kiełbasą z 4 serami i Kremowy makaron feta ze słodką włoską kiełbaską z kurczaka .

Instrukcje

1
Ugotuj makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Na dużej patelni smaż kiełbasę na oleju i maśle na średnim ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj czerwoną paprykę i cebulę; gotuj i mieszaj, aż warzywa będą miękkie, a kiełbasa nie będzie już różowa. dodać wino lub bulion; gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Dodać śmietanę, ser, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. zredukować ciepło; gotować na małym ogniu przez 8-10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
4
Odcedź makaron. W dużej misce połącz mieszankę kiełbasy i makaron. Przed podaniem posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn