Kremowy Włoski Makaron

Kremowy Włoski Makaron
Kremowy Włoski makaron to hor d ' oeuvre, który serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 17g tłuszczu i w sumie 252 kalorii. Za 42 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to niedrogie przepis dla fanów śródziemnomorskiego jedzenia. Udaj się do sklepu i podnieś masło, parmezan, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką ocena 19%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Włoski indyk i makaron, Pikantny Włoski Tunan i makaron, oraz Włoski Makaron Ze Słodkich Ziemniaków.

Instrukcje

1
Gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedź i umieść w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Skrop masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3
Dodaj pozostałe składniki; wrzucić do płaszcza.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn