Kremowy Wermiszel Wegetariański
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kremowego warzywnego wermiszelu. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, pieprz, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wermiszel z pomidorami, oliwkami i kaparami (Vermicelli alla puttanesca), Niezbędne Na Co Dzień: kremowe Pesto wermiszel z krewetkami, oraz Kremowy Dip Wegetariański dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, saute brokuły i szparagi na maśle przez 8-10 minut lub aż chrupiące-miękkie. Tymczasem gotuj wermiszel zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
W dużym rondlu, gotować i mieszać ser i mleko na średnim ogniu, aż będzie gładka.
Dodać parmezan, sól i pieprz; gotować 2 minuty dłużej lub do wymieszania.
Skórkę cytrynową wymieszać z warzywami.
Osuszyć wermiszel; umieścić w dużej misce do serwowania.
Dodać warzywa i sos serowy; wrzucić do herbu.