Kremowy Sos Z Nasion Selera
Need a gluten free, FODMAP friendly, and vegetarian hor d ' oeuvre? Kremowy sos z nasion selera może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 1G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 36 i kosztuje 18 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, sos sałatkowy, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Dressing Z Nasion Selera, Sos Sałatkowy Z Nasion Selera, oraz Zimowa sałatka z ciepłym sosem z nasion selera dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu rozpuść masło. W międzyczasie połącz ocet, jajka, nasiona selera, sól i pieprz. Stopniowo dodawać do masła, ciągle mieszając. Gotować i mieszać na średnim ogniu przez 5 minut lub aż lekko zgęstnieje i termometr czyta 160°.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
Wymieszać z majonezem, włoskim sosem i cukrem. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę.
Podawać na surówce, warzywach lub makaronach.