Need a gluten free, FODMAP friendly, and vegetarian hor d ' oeuvre? Kremowy sos z nasion selera może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 1G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 36 i kosztuje 18 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, sos sałatkowy, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Dressing Z Nasion Selera, Sos Sałatkowy Z Nasion Selera, oraz Zimowa sałatka z ciepłym sosem z nasion selera dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu rozpuść masło. W międzyczasie połącz ocet, jajka, nasiona selera, sól i pieprz. Stopniowo dodawać do masła, ciągle mieszając. Gotować i mieszać na średnim ogniu przez 5 minut lub aż lekko zgęstnieje i termometr czyta 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Nasiona Selera
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
3
Wymieszać z majonezem, włoskim sosem i cukrem. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Doprawionej Bułki Tartej, Podzielone
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo