Kremowy Sos Koperkowy

Kremowy Sos Koperkowy
Kremowy sos koperkowy to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 5 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 37 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz koperek, śmietanę, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj SOS jogurtowo-koperkowy, Musztardowy Sos Do Zanurzania Koperku, oraz Grillowane ogórki z sosem musztardowym koperkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć śmietanę, majonez, koperek, sok z cytryny, sól i pieprz. Przykryć i przechowywać w lodówce 1 do 2 godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn