Kremowy sos Chlebowo-cebulowy
Kremowy chleb i sos cebulowy wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 241 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Mieszanka masła, mleko, podwójny krem garnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 31 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest zbyt wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kremowy sos Chlebowo-cebulowy, Kremowy Cebulowy Chleb Czosnkowy, oraz Warzywa z kremowym sosem Szczypiorkowo-cebulowym.
Instrukcje
Masło rozgrzać na patelni, dodać cebulę i liście laurowe, następnie delikatnie smażyć z pokrywką przez 10 minut, aż będzie miękkie, ale nie zabarwione.
Dodajemy mleko i goździki, następnie gotujemy na wolnym ogniu przez 30 min, od czasu do czasu mieszając.
Wyjąć zatokę i goździki, a następnie włożyć wszystko do procesora i zmiażdżyć 2/3 chleba, aż będzie gładki. Chłód do dwóch dni. Aby podać, przełóż śmietanę na patelnię, dodaj sos, a następnie mieszaj do wymieszania. Łza w pozostałym chlebie.
W razie potrzeby dodaj trochę mleka, aby rozrzedzić konsystencję. Doprawić i podawać na ciepło.