Kremowy Pudding Ryżowy
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Creamiest Pudding ryżowy może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, ekstrakt z wanilii, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 16%. Spróbuj Creamiest Kasza Kiedykolwiek, The Creamiest Aioli, oraz The Creamiest Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu, połączyć 1/2 galon mleka, cukru i ryżu. Dusić, pod przykryciem, 1 godzinę, często mieszając.
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw 10 minut.
W małej misce, połączyć jajka, 1/4 szklanki mleka, sól i wanilia. Wymieszać z mieszanką ryżu i powrócić do garnka na małym ogniu, stale mieszając, przez 2 minuty.
Wlać do naczynia 9x13 cali i przykryć folią, składając rogi, aby umożliwić ucieczkę pary.
Gdy budyń ostygnie do temperatury pokojowej, zdejmij folię i posyp powierzchnię puddingu cynamonem. Przykryć szczelnie (ze świeżym wrap) i przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc przed podaniem.