Kremowy Pudding Jabłkowo-Ryżowy Amaretto

Kremowy Pudding Jabłkowo-Ryżowy Amaretto
Kremowy Pudding jabłkowo-ryżowy Amaretto jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 8G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mało kto lubi ten deser. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka amaretto, mielona gałka muszkatołowa, ryż arborio i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Pudding Ryżowy Amaretto, Budyń Ryżowy Wiśniowy Amaretto {Rozjaśniony}, oraz Kremowy Pudding Ryżowy.

Instrukcje

1
Połącz jabłka i cydr w średnim, ciężkim rondlu. Doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Przykryć, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować 20 minut lub aż jabłka są bardzo miękkie. Łyżka mieszanki jabłek do małej miseczki; fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Połączyć mleko, cukier i sól na patelni; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać ryż i gałkę muszkatołową; dobrze wymieszać. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 40 minut lub aż ryż będzie miękki, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
4
Połącz mieszankę jabłek, amaretto, wanilia i jajka w blenderze lub robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać mieszaninę jajek z mieszanką ryżową; gotować do zgęstnienia (około 5 minut), stale mieszając (nie gotować). Łyżka mieszanki ryżu do dużej miski; przykryć i schłodzić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ciasteczek Waflowych Waniliowych2 Szklanki Ciasteczek Waflowych Waniliowych
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn