Kremowy Pieczony makaron z serem z jarmużem i pieczarkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kremowego pieczonego makaronu i sera z jarmużem i grzybami. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 587 kalorii, 22g białka, oraz 38 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest lubiany przez 54 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby shiitake, gruyere, jarmuż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kremowy Pieczony makaron z serem, Niemożliwie Kremowa Pieczona Kiełbasa Makaron Z Serem, oraz Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodać makaron i gotować, aż będzie al dente, o 6 protokół. Odcedzić, rezerwując 1 3/4 szklanki wody z makaronu. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Posiekane, Obrane Pomidory Z Nasionami (około 6 średnich)
4
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodaj 3 łyżki oliwy z oliwek i grzyby shiitake i gotuj, stale mieszając, aż grzyby będą lekko rumiane w miejscach i zmiękną, 4 do 6 minut. Obniżyć ogień do średniego i dodać jarmuż, czosnek i 1/2 szklanki wody, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki na dnie patelni z tyłu drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Shiitake
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Ostrożnie wytrzyj rondel (lub szybko spłucz, jeśli jest naprawdę brudny).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Dodaj pół na pół i cayenne i doprowadzić do gotować na średnim ogniu. Gotować, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
10
Dodajemy serek śmietankowy i mieszamy do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
11
Ubić cheddar i Gruyere, aż cały ser się rozpuści i sos będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
Gruyere
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
12
Do rondla dodaj makaron i zarezerwowaną wodę z makaronu i wymieszaj, aby połączyć. (Mieszanka będzie wyglądać bardzo luźne, ale makaron będzie ssać dużo sosu, jak piecze.) Delikatnie złożyć w zarezerwowanych warzyw. W razie potrzeby doprawić do smaku dodatkową solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Posiekane, Obrane Pomidory Z Nasionami (około 6 średnich)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
13
Wlać do naczynia do pieczenia 13 na 9 cali. W średniej misce wrzucić bułkę tartą, pozostałą 1/4 szklanki oliwy z oliwek oraz dużą szczyptę soli i pieprzu i równomiernie posypać makaronem i serem.