Kremowy Pieczony makaron z serem z jarmużem i pieczarkami

Kremowy Pieczony makaron z serem z jarmużem i pieczarkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kremowego pieczonego makaronu i sera z jarmużem i grzybami. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 587 kalorii, 22g białka, oraz 38 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest lubiany przez 54 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby shiitake, gruyere, jarmuż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kremowy Pieczony makaron z serem, Niemożliwie Kremowa Pieczona Kiełbasa Makaron Z Serem, oraz Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodać makaron i gotować, aż będzie al dente, o 6 protokół. Odcedzić, rezerwując 1 3/4 szklanki wody z makaronu. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Posiekane, Obrane Pomidory Z Nasionami (około 6 średnich)Posiekane, Obrane Pomidory Z Nasionami (około 6 średnich)
4
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodaj 3 łyżki oliwy z oliwek i grzyby shiitake i gotuj, stale mieszając, aż grzyby będą lekko rumiane w miejscach i zmiękną, 4 do 6 minut. Obniżyć ogień do średniego i dodać jarmuż, czosnek i 1/2 szklanki wody, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki na dnie patelni z tyłu drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Dodać 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i wymieszać do połączenia. Gotować, aż jarmuż zwiędnie, ale nadal chrupiące-przetargu, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
JarmużJarmuż
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
7
Wyjąć warzywa do miski i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Ostrożnie wytrzyj rondel (lub szybko spłucz, jeśli jest naprawdę brudny).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Dodaj pół na pół i cayenne i doprowadzić do gotować na średnim ogniu. Gotować, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
10
Dodajemy serek śmietankowy i mieszamy do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
11
Ubić cheddar i Gruyere, aż cały ser się rozpuści i sos będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
GruyereGruyere
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
12
Do rondla dodaj makaron i zarezerwowaną wodę z makaronu i wymieszaj, aby połączyć. (Mieszanka będzie wyglądać bardzo luźne, ale makaron będzie ssać dużo sosu, jak piecze.) Delikatnie złożyć w zarezerwowanych warzyw. W razie potrzeby doprawić do smaku dodatkową solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Posiekane, Obrane Pomidory Z Nasionami (około 6 średnich)Posiekane, Obrane Pomidory Z Nasionami (około 6 średnich)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
13
Wlać do naczynia do pieczenia 13 na 9 cali. W średniej misce wrzucić bułkę tartą, pozostałą 1/4 szklanki oliwy z oliwek oraz dużą szczyptę soli i pieprzu i równomiernie posypać makaronem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Z SeremMakaron Z Serem
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
14
Piec, aż ser jest bąbelkowy i bułka tarta są lekko rumiane i chrupiące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia47
Magazyn