Kremowy Pieczony makaron i ser

Kremowy Pieczony makaron i ser
Kremowy Pieczony makaron i ser może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 1,67 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 24g białka, 44g tłuszczu i w sumie 657 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś sól koszerną, serek śmietankowy, ser gruyere i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pół na pół, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niemożliwie Kremowa Pieczona Kiełbasa Makaron I Ser, Kremowy Pieczony makaron i ser z jarmużem i grzybami, oraz Makaron i ser - domowy makaron i ser to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć zapakowany makaron i ser w sklepie dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Ustaw ruszt piekarnika 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Zagotuj duży garnek osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodaj makaron i gotuj, aż będzie al dente, około 6 minut. Odcedź, rezerwując 1 3/4 szklanki wody z makaronu. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
4
Podgrzej pół na pół i cayenne w dużym rondlu na średnim ogniu, aż się zagotuje. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż pół na pół zmniejszy się do 1 1/2 szklanki, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Dodaj serek śmietankowy i mieszaj, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
6
Ubij Cheddar i Gruyere, aż cały ser się rozpuści, a sos będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
GruyereGruyere
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
7
Dodaj makaron i zarezerwowaną wodę z makaronu do rondla i wymieszaj, aby połączyć. (Będzie wyglądał na bardzo luźny, ale makaron wysysa dużo sosu podczas pieczenia.) W razie potrzeby dopraw do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
8
Wlać do naczynia do pieczenia o wymiarach 13 na 9 cali. Do małej miski Wrzuć bułkę tartą z masłem i posyp solą i posyp równomiernie makaronem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Z SeremMakaron Z Serem
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Piecz, aż ser będzie musujący, a bułka tarta lekko się zrumieni i chrupiąca, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Magazyn