Kremowy Mus Czekoladowy Ciasto
Kremowy mus czekoladowy wymaga ok. 3 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 1413 kalorii, 17g białka, oraz 90 g tłuszczu. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 87 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Udaj się do sklepu i odebrać Baton czekolady mlecznej cukierki, Pie shell, Pianki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Kremowy Mus Czekoladowy, Kremowy Mus Czekoladowy Ciasto, oraz Kremowy Mus Czekoladowy Sernik (Bez Pieczenia).
Instrukcje
Podgrzewaj pianki, cukierki czekoladowe i mleko w rondlu na małym ogniu, aż pianki i czekolada zostaną stopione, stale mieszając. Pozostawić mieszaninę do całkowitego ostygnięcia.
W dużej misce ubij śmietanę aż do uzyskania sztywnych szczytów. Podnieś trzepaczkę lub trzepaczkę prosto: bita śmietana utworzy ostre szczyty. Delikatnie złożyć schłodzoną mieszaninę czekolady w bitej śmietanie, aż dobrze wymieszane; wlać do pieczonej skorupki ciasta. Przechowywać w lodówce, aż zestaw, o 3 godziny.