Kremowy makaron ze szparagami i groszkiem wymaga mniej więcej 17 minut od początku do końca. To danie główne ma 797 kalorii, 39g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.39 za porcję. Ten przepis z BBC Good Food ma 409 fanów. Jeśli masz pod ręką swój ulubiony kształt makaronu, skórkę z cytryny, groch i kilka innych składników, możesz go zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 100%. Podobne przepisy to Kremowy Makaron Racchette Ze Szparagami I Groszkiem, Makaron awokado ze szparagami i groszkiem, oraz Tortellini, groszek i szparagi z kremowym sosem estragonowym.
Instrukcje
1
Makaron ugotować zgodnie z instrukcją opakowania. Dwie minuty przed końcem czasu gotowania dodaj szparagi i groszek. Gotować wszystko razem przez ostatnie 2 minuty, następnie czerpać i rezerwować filiżankę płynu do gotowania z patelni przed odsączeniem makaronu i warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Przepis Na Pizzocheri
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Na patelnię wrzucić makaron i warzywa, dodać skórkę z cytryny, miękki ser i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Miękki
Srebrne Nonpareile
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Przepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
3
Dodaj wycisnąć sok z cytryny do smaku i wymieszać 2-3 łyżki płynu do gotowania, aby poluzować SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Puszka Włoskich Pomidorów W Puszce, Nieodsączonych