Kremowy Makaron Alfredo
Kremowy Pastan Alfredo może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 23 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 30. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mostaccioli, serek philadelphia, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj The Pasta House Company Fettuccine Alfredo – kremowy bogaty sos polany pastanem to prawdziwa rozkosz, Kremowy makaron Alfredo i krewetki, oraz Makaron z kremowym sosem Alfredo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj dużą patelnię sprayem do gotowania.
Dodać cebulę; gotować 5 min. na średnim ogniu do miękkości.
Dodaj serek i bulion na patelni. Doprowadzić do wrzenia, mieszając wymieszać składniki.
Dodać groszek, szynkę i 2 łyżki. z parmezanu. Trzymaj ciepło.
Tymczasem gotować mostaccioli zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; drenaż.
Wrzucić gorące mostaccioli z mieszaniną twarogu.
Posypać pozostałą 1 łyżką. Parmezan i pietruszka.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 48 dolarów.
![Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione]()
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.